Kárhozottak krónikája

Amszterdam...kicsit másképp...
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 The legend...

Go down 
SzerzőÜzenet
Cornelis Loewenhoe
Hunter
Hunter
Cornelis Loewenhoe

Faj Faj : Vadász
Hozzászólások száma Hozzászólások száma : 49
Join date Join date : 2012. Apr. 26.
Age Age : 89
Tartózkodási hely Tartózkodási hely : Rémálmaidban

TémanyitásTárgy: The legend...    Csüt. Ápr. 26, 2012 6:11 am


Kárhozottak


Valamikor az ősi időkben a sátán által megteremtetett egy lény, mely tökéletesnek született. Gyors, erős és gyönyörű. Szépsége megbabonázza az embert, ki így kábultan hull a fenevad karjaiba. E lény vérrel táplálkozik, mely nélkül lassan elsorvad teste, míg végül porrá válik. Külsőre, csupán kivételes szépsége különbözteti meg a közembertől, semmi más. Az első közülök Drake volt, ki eleinte egyedül járta a világot, pusztított, ölt és rombolt. De végzetes hibát követett el, mikor egy nap bele szeretett egy halandó nőbe, Moreliába. Morelia eleinte vonzódott a férfihoz, de házas nő lévén szégyellte kapcsolatukat, így megkérte Drake-et, hagyja békén. Akkor már várandós volt férjétől, a perzsa király fiától.
Drake nem akarta, hogy Morelia elhagyja, így megitatta vérét a nővel, ki a méregtől holtan a földre rogyott, majd percekkel később magához tért. Ekkor azonban, már nem emberi lény volt, csupán hasonmása hajdani önmagának, s ezzel együtt magzata is kárhozatra lett ítélve.
Drake először s utoljára adta a szívét egy nő kezébe. Miután Morelia megszökött tőle, nem tett mást, csak tovább pusztított. Haragja lesujtott mindenre és mindenkire, nem kegyelmezett senkinek sem, aki az útjába keveredett, míg egy nap meg nem támadták a templomosok. Évek óta nyomoz, hogy megtudja, mégis miféle lények ezek és mi köze van neki hozzájuk, hiszen mit sem tud a gyermekről, ki ki akkor rég Morelia méhében volt.
Többször próbálták már elpusztítani, de a legelsőt még senkinek sem sikerült, a többi vámpírt azonban, ha szíven döfik, meghal. Teljesen lényegtelen, hogy fával, ezüsttel, arannyal vagy alumíniummal: mindenképp meghal.
A másik lehetőség, ha kiéheztetik, de ez hosszú és fájdalmas halál. Több évtizedig szenved a vámpír, aki szép lassan "megöregszik", hiszen vér nélkül a teste nem bír életben maradni.


Vadászok


Morelia elátkozta Drake-et, amiért szörnyet csinált belőle, de nem maradhatott otthon. Miután megszökött Drake-től, végső menedékként a közeli templomba sietett, ahol a szamaritánusok vették védelmükbe egész addig, míg meg nem született gyermeke. Akkor azonban Morelia kívánsága nem volt más, mint, hogy vessenek véget az életének.
A gyermek a szamaritánusokkal nőtt fel, s csak az ő utódai lehetnek a templomosok szövetségének tagjai, kik arra hivatottak, hogy végezzenek minden vámpírral, aki az útjukba kerül.
Nem papok ők, kik csuhában a hitről beszélnek. Harcosok, akiket gyermekkoruktól kezdve a vámpírok ellen képeznek ki.
Drake harapásának köszönhetően a fiú öröklött pár képességet a vámpíréból, aminek köszönhetően erős és gyors lett, sérülései gyorsan gyógyultak, külseje tökéletes volt, s emberi mivoltának köszönhetően nyugodtan járhatott a napon, s a vér nélkül is vígan elélt. Ugyanezeket a tulajdonságokat a mostani leszármazottai is örökölték, s mindig örökölni is fogják.
Képesek a vérivásra, de a templomosok szövetsége tiltja és halállal bünteti, még akkor is, ha esetleg ezen múlna az életük, ugyanis, ha súlyosabban megsérülnek, az egyetlen dolog, amitől gyorsan visszanyerhetik erejüket, az emberi vér.
Tovább élnek, mint a halandó emberek, de nem örökké. Kb. háromszor olyan lassan öregszenek, mint egy halandó ember, így akár 300 évig is élhetnek.
Már gyermek korukban megjelölik őket egy tetoválással, mely a testvériséget jelképezi s arra hivatott, hogy emlékeztesse őket arra, mi a feladatuk.Tökéletes harcosok, akik az életük árán is megvédik az embereket, ezzel is tisztelegve Morelia előtt, kinek az volt kívánsága, hogy a fiát arra neveljék, hogy gyűlölje Drake-et, de szeresse az embereket. Nem tudta, miféle lény lett gyermeke, de bízott benne, hogy nem lesz olyan gonosz, mint Drake.
Lehet gyermekük, de a nők csupán 70 éves korukig eshetnek teherbe és a terhesség egy hónappal tovább tart, azaz 10 hónapig. A gyermek, miután megszületett, normális ütemben kezd fejlődni, de 16-18 éves korban aktiválódik a vámpír gén és lelassul az öregedés.
Bárhogy lehet velük végezni de, ha nem elég gyorsan teszi az ember, akkor semmit sem ér még egy halálos seb sem, ugyanis gyorsan regenerálódnak. A szíven szúrás náluk sem jelent mást, mint halált, valamint, ha a fejüket levágják, ugyebár nincs minek regenerálódnia.

Emberek


A közemberek számára az élet teljesen unalmas Amszterdamban. Gőzük sincs arról, mi folyik valójában a városban, mik történnek éjjel a sötét sikátorokban, kik harcolnak azért, hogy megmentsék az életüket. Csak éldegélnek nyugodtan, mit sem sejtve a templomosok és a vámpírok harcáról, bele vetve magukat az Amszterdam nyújtotta élvezetekbe.
Ha valaki tud is ezekről a sötét dolgokról, inkább hallgat, vagy próbálja elfelejteni amit tud, vagy aminek esetleg a szemtanúja volt, bár a templomosok nagyon vigyáznak arra, hogy egy szemtanú se legyen. Megfontoltságuknak és higgadtságuknak köszönhető, hogy a közemberek még nem szereztek róluk tudomást, hogy senki sem tudja a történetet, mely őket erre a sorsa ítélte.

Farkasok


Szintén valamikor az ősi időkben, a sátán, egy másik vérszomjas fajt is létre hozott. Ők még Drake előtt születtek, úgymond az első kísérlet voltak, de mivel rendelkeztek pár gyengeséggel, így a sátán tovább kísérletezgetett, egészen Drake-ig. Ezek a lények ugyanolyanok voltak, mint az emberek, s csupán a Hold fénye előtt nem tudták elrejteni igaz valójukat.
Drake, mivel ő erősebbnek és sokkal inkább életre valóbbnak látta magát, minden erejével azon volt, hogy végezzen a farkasokkal. Ennek köszönhetően, szinte majdnem kihaltak teljesen, de néhánynak sikerült életben maradni az évezredeken át. Bújkáltak és erőt gyűjtöttek, hogy majd egy napon visszatérjenek és végezzenek Drake összes ocsmány teremtményével, beleértve a vadászokat is.
Ezek a farkasok képesek irányítani az átváltozásukat, tehát bármikor farkasok lehetnek, de mikor a Hold tele van, semmit sem tehetnek. Olyankor akaratukon kívül átváltoznak.
Erősek, gyorsak és hatalmasak, kb. kétszer akkorák, mint egy normális farkas, valamint szemük a legszebb színekben pompáznak. Ez lehet sárga, kék, zöld, piros, lila vagy egyéb szín is.
Egyedül az alfa harapása képes egy embert farkassá változtatni, de ezt nem teszi meg akárkivel. Akit maguk közé választanak, az kivételes ember kell legyen.
Csak egy mód van arra, hogy meghaljon egy farkas: le kell vágni a fejét. Ezen kívül sem az ezüst, sem más fém nem hat rájuk másképp, mint az emberekre. Sebeik gyorsan gyógyulnak, tehát pl. egy lőtt seb 8 óra alatt begyógyul.
Amikor egy alfa meghal, bármelyik másik farkas lehetőséget kaphat ahhoz, hogy a helyébe lépjen, azonban meg kell küzdeniük egymással, s csak a győztes veheti át a falka vezetőjének helyét (ha az alfa-nőstény hal meg, a következőt az alfa választja ki).
Manapság egyre többen vannak, több nagy céget is megszereztek maguknak, így fél Amszterdam az ő irányításuk alatt van. Mivel Drake azt hiszi, hogy mind halottak, így könnyen mozoghatnak a színfalak mögött, míg egyszer majd felfedik magukat és kezdetét veszi a harc. Létezésükről, még a vadászok sem tudnak, hiszen egy vámpír vagy egy vadász nem képes felismerni egy farkast. Ők azonban könnyű szerrel kiszagolják, ki vámpír s ki nem.
Ha egy farkas harcba keveredik egy vámpírral, nem tudni, melyik győz. Ez függ mindkettő ügyességétől, mert erejük, szinte megegyező. Egyedül Drake az, aki a kisebb vérfarkasokkal könnyű szerrel végez, valamint így az alfa is képes gyorsan el tenni láb alól egy vámpírt.
A vámpír letépheti könnyen a farkas fejét, a farkas pedig szét tépheti a vámpírt, de mindehez erő, ügyesség és gyorsaság kell.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
The legend...
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kárhozottak krónikája :: Chronicle Of Damneds :: Olvasni való-
Ugrás: